h1

Semppaa ja remppaa

kesäkuu 4, 2010

Pientä hiljaiseloa blogissa aiheuttavat näköjään nämä paperideadlinet ja remontit. Elämä on viime aikoina noudattanut liian usein kaavaa töihin-velvollisuusmenoon-remontteeraamaan-alepaanjuuriennensulkemisaikaa. Onneksi ruokaa saa nykyään kaupasta yhteentoista asti. Onneksi myös remontti alkaa ehkä pikku hiljaa olla voiton puolella, on värikästä seinää ja viikonlopun jälkeen myös puhtaamman valkoista. Yllättävän paljon asioita sitä saa aikaiseksi itsekin, kun vaan ottaa kouraan jonkun mystisen laitteen ja senkun tekee.

Oviaukon isontaminen puukkosahalla oli ehkä vähän turhankin jännää, mutta vanha siporex-seinä mureni terän alla kuin näkkileipä ja leikkaussaumasta tuli tasoitekerroksien jälkeen suorastaan hulppean siisti! Jaa asuntoon samalla muutaman henkisen neliömetrin verran lisää avaruutta. Ja asunto on edelleen pystyssä. Seuraava jännempi vaihe on parketin asentaminen, mutta siinä ei varmaankaan voi mitään hajottaa lopullisesti sutiessa.

Hauskaa parisuhdekoettelua kyllä tämä remppaaminen myös: tehdessä tulee erilaiset työtavat esille todella selkeästi. Parempi puolisko suunnittelee, mittaa ja pohtii ja tekee tarkkaa työtä lopulta, meikäläinen sukuvikansa kanssa ennemminkin lähtee suoraan tekemään ja korjaa sitten, jos näyttää siltä, ettei onnistukaan. Olen siis klassinen ”käyttöohjeita ei lueta” -koulukunnan edustaja, ja se näkyy myös pensseli kourassa. Vielä kuitenkin hengissä, ehjinä ja sormuksissa!

Huomenna pääsee myymään sielunsa vaihteeksi Ikealle, Bauhaus alkaa olla jo aika nähty.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: