h1

Suttuista menoa

joulukuu 9, 2009

Lisää terveisiä lastenpelottelusilmiltä. Kohta katoaa efekti jo unholaan, sillä punaiset jäljet pienenevät päivä päivältä. Maanantain jälkitarkastuksessa kaikki oli suht kuten pitääkin, lasik-läppä vielä turvoksissa ja siksi näky yhä sumea. Ilmeisesti tämäkin on näitä juttuja, jotka superlikinäköisillä vievät pidemmän aikaa. Näkötaulut tietävät kuitenkin kertoa, että ajokorttinäkö on – vaikka itse en kyllä todellakaan lähtisi vielä auton rattiin tällä sumuisuudella.

Kahdeksan tunnin työpäivä koneella näkyy kyllä selvästi myös näkökyvyssä ja kostutustippaa kuluu. Tosin en varsinaisesti tunne epämukavuutta silmän kuivumisesta, mutta tuolla jälkitarkastuksessa tuli ukaasi tippojen käytöstä, kun silmä oli kovin kuivana. Lentokoneessa kuulemma ovat kuin hapankorput, että ei kun odottamaan innolla.

Aiika kallista lystiä kyllä erikoislääkärinpalkkioineen nämä jälkitarkastukset, kun aikaa vastaanotolla vierähtää ehkä viitisen minuuttia. Mutta jonkunhan ne silmät on pakko tarkistaa… itse läppää ei silmästä erota, vaikka kuinka tihrustaa ja tihrustaa.

Hauskoja efektejä tämä suttunäkö kyllä tuo normielämään. Tänään muun muassa viestinnän laitoksen tutkimusraportin julkistustilaisuudessa tuotti yllättäviä vaikeuksia tunnistaa tuttuja ihmisiä vähänkään kauempaa. Mutta joogatunnilla ilman laseja, tätä riemua!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: