h1

Kumipallona Aasiaan

lokakuu 6, 2009

Joulun vietto ratkesi viimein edellisellä viikolla, sillä armottoman lentometsästyksen jälkeen varasimme lennot Malesiaan. Ihan ympäristöystävällisin ja vaivattomin reissu ei tullut, sillä  meillä on muutaman päivän ”välilaskut” molempiin suuntiin Kiinassa.

Opettavaista metsästystä kyllä. Ensin jahdattiin usean eri verkkopalvelun kautta China Southern Airwaysin edullisia lentoja Kantoniin, mutta ne katosivat kuin pieru saharaan joka kerta varausvaiheessa, myös lentoyhtiön omalta sivulta. Lopulta pelastajaksi ilmestyi vanha kunnon Luftwaffe ja Aasian päässä halpalentoyhtiö AirAsia. Shanghain pää ei tosin ole ihan ongelmaton, koska AirAsia lentää sieltä 200 kilometrin päästä Hangzhoun kentältä eikä siltä varsinaiselta Shanghain kentältä, jonne LH saapuu. Nohh – pääsepä samalla katsomaan alkuperäistä the Great Lakea Hangzhoussa ja vähän ajelemaan kiinalaisilla busseilla.

Eli tyytyväistä matkakuumetta siis pukkaa. Kirjastosta löytyi onneksi ensi hätään Malesian ja Kiinan lounarit, Rough Guide on tilauksessa. Nyt yritetään tässä selvitellä, voiko paikallisissa rantakohteissa joulun aikaan vain marssia paikalle ja löytää jonkun katon pään päälle vai pitääkö tässä sortua varaamaan etukäteen. Tätä tietoa googlettaessa on tullut vastaan myös aika monta mahtavaa maailmanympärimatkablogia…

Meanwhile in Finland: pitäisi varmaan pikku hiljaa kaivaa kellarista talvitakit esille. Brr!

Mainokset

One comment

  1. Ooh! Kuulostaa aivan ihanalta joulusuunnitelmalta! Kunnon seikkailu (pikkuisen kade :)!Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: