h1

10-vuotispolttarit

syyskuu 13, 2009

Kävin eilen Tampereella ja Hauholla juhlistamassa ystäväpariskunnan 10-vuotishääpäivää. Olipa ihan mielettömät kekkerit! Noin kolmikymmenpäiselle vieraslaumalle oli järjestetty ohjelmaa kuin polttareissa ikään. Tytöt pääsivät tankotanssitunnille (josta pahaksi onnekseni autolastimme myöhästyi) ja loppuseurue muutamaksi tunniksi Megazoneen lasersotaa leikkimään. Sen jälkeen oli vuorossa  Sirkus Finlandian show (josta erityisesti mieleen painui mies, joka väänteli itsensä solmuun ja olkapäänsä sijoiltaan – vieläkin puistatuttaa). Viikonlopun ajan vieraat majoitettiin Hauholla keskiaiksta linnaa muistuttavassa hirsihuvilassa, jossa ajanvietteeksi muun muassa lautapelejä ja keskiaikaiset turnajaiset – nämä tosin jäivät harmi kyllä näkemättä, kun piti lähteä jo yöllä takaisin kohti Helsinkiä.

Aivan huisia, että ihmiset jaksavat nähdä hirveästi vaivaa ja järjestää kavereille tällaisia ääriviikonloppuja! Tämä kyseinen pariskunta on aiemminkin kunnostautunut pistämällä pystyyn monenlaista yllätyskekkeriä ja tapahtumaa. Morsian taisi joskus perustella hääpäiväjuhlintaa sillä, että varsinaiset häät kymmenen vuotta sitten jäivät aika pieniksi. Kieltämättä tuntuu tavallaan myös järkevämmältä käyttää sama raha ja paukut useampien juhlien järjestämiseen.

Vaikka itse olin vain kiitollisen vieraan roolissa, ymmärrän kyllä erinomaisesti organisoinnin ja puuhailun viehätystä. Pohdin juuri menneellä viikolla, että ehdottomasti parhaat kokemukset syntyvät, kun lähtee mukaan järjestämään ja puuhamaan sen sijaan, että olisi pelkkänä vieraana. Sen kunniaksi harkitsen tässä, pitäisikö lähteä sotkeutumaan valtiotieteellisen tiedekunnan proomootiojuhlallisuuksien järkkäämiseen. Kekkerit olisi luvassa vuonna 2011.

Tänään megazonekyykistelyssä kipeytyneet reidet voisi viedä vetreytymään vaikkapa pyörälenkille kauniissa syyssäässä. Myös muutama museo odottaa ihan vain ”pelkkää vierailijaa”.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: