h1

Kaukokaipuuta ja muita tavoitteita

huhtikuu 19, 2009

Ghajini-elokuvan soundtrackin kuunteleminen nostattaa hyviä muistikuvia Intiasta. Kyseisen elokuvan tunnusbiisi soi taustalla muun muassa useissa nettikahviloissa viime reissun aikana ja Mumbaissa käytiin se myös katsomassa.

Ensimmäisen kerran Intiassa käydessä kohtasimme lukuisia matkalaisia, jotka olivat maassa ties kuinka monetta kertaa tai tulivat ehkä uudelleen joka vuosi. Silloin tätä oli jotenkin vaikea ymmärtää. Maailma on täynnä paikkoja, miksi kummassa palata joka vuosi samaan?

Nyt Ghajinin tunnaria kuunnellessa tuli taas vahvasti sellainen olo, että pakko sinne on palata vielä – ainakin kolmannen kerran. Pohjoisosissa on sitä paitsi vielä paljon tutkimattomia seutuja ja Varanasikin on vielä näkemättä… Ja voisihan sitä Goalle mennä helposti muutamaksi viikoksi rentoutumaan. Siitä huolimatta, että viime reissun päätteeksi Mumbain taksikuskien kanssa taistellessa raivosin, etten ikinä enää palaa tähän maahan. Niinpä niin.

Nyt intoa lisää vielä astangajoogaharrastus, jota voisi olla mainiota mennä testaamaan gurulaan jollekin intensiivikurssille. Jos tästä nyt ensin joskus saa takareidet antamaan periksi. Tänään väkivallattomuuden periaatetta rikkoen sentään kolahti päälaki lattiaan ja päälläseisonta onnistui jotenkuten ilman seinän henkistä tukea.

Astanga on itselleni ehkä ensimmäinen urheilulaji, jossa tekee mieli asettaa itselleen tavoitteita. Kuten se, että aion joskus vielä pystyä tekemään vinyasa-hypyt kunnolla. Pitänee vielä keskustella keskivartalon lihaksiston kanssa muutama vuosi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: