h1

Loma, arki ja sohvarumba

tammikuu 26, 2009

Intian-reissun jälkeen on möllötetty kaksi viikkoa Suomessa harjoittelemassa arkea. Ehkä tämä tästä pikku hiljaa. Talven paras trial period ilmeisesti meni sillä välin kun olimme poissa maasta, joten nyt ei auta kuin masentuneena helsinkiläisenä kahlata harmaassa loskassa. Joku Ingmanin lurjus on vielä vuoden vaihtumisen kunniaksi vienyt litran appelsiinijogurttitölkit pois kaupan hyllyiltä! Grr.

Lomariippuvuus. Olo on ontto, kun uutta matkaa ei ole vielä varmistettu näköpiiriin, vaikka suhteellisen varmaa on, että kesälomalla ainakin jonnekin on lähtö. Loman ajankohtaa vähän rajoittaa Ropecon, jonka tiedotuksessa tänäkin vuonna riehun Viljan ja Suvin kanssa. Elokuussa voi ehkä kuitenkin suorittaa maastapaon… lisäksi varovaisia tunnusteluja on suoritettu pääsiäisvieton suhteen – itsellä kun olisi vielä 7 päivää lomaa käyttämättä ennen vappua!

Ainaisten töiden lisäksi arkea värittää tai beigeennyttää tällä hetkellä uusi sohva. Se ei ole Ikeasta. Se saa kodin näyttämään yhtäkkiä ihan aikuiselta, eikä enää hippikodilta, mikä se aiemmin oli. Futon (Ikeasta) löysi uuden kodin ihan naapuritalosta, bingokoneen luota! Piano-parka sen sijaan taitaa joutua säilöön sängyn alle isompaa asuntoa odottelemaan, sillä seinätila loppuu nyt yksinkertaisesti kesken 45 neliöstä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: