h1

Ruotsalainen ihme

marraskuu 17, 2008

Marraskuun sateisen sunnuntain kunniaksi käytiin eilen Ikeassa. Retkelle oli myös tarkoitusperä: toistamiseen seinältä romahtanut eteisen naulakko pakotti keksimään jonkun vaihtoehtoratkaisun takkinarikaksi. Ikea ei pettänyt ja tarjosi katon ja seinän välille pystytettäviin pylväisiin perustuvan Stolmen-säilytysjärjestelmän. Hur fint! Ingenting på väggen!

No, toimiihan se, on vaan aika, ehh, ikea tai ehkä jopa susiruma.

Eniten haluaisin kuitenkin huvittua siitä, että kahden tolpan, ripustustangon ja hyllylevyn jäljiltä asunnossa lojuu seitsemän kuusiokoloavainta, kaksi lelujakoavainta ja kymmenkunta ylimääräistä muoviasiaa. Ruotsin ihme, voisiko nuo tuikitarpeettomat työkalut antaa vaikka kassakuitin yhteydessä, kun yksikin riittäisi jos ei kotona satu olemaan?

Mainokset

One comment

  1. […] Salla osti Ikeasta säilytysjärjestelmän: “Eniten haluaisin kuitenkin huvittua siitä, että kahden tolpan, ripustustangon ja hyllylevyn jäljiltä asunnossa lojuu seitsemän kuusiokoloavainta, kaksi lelujakoavainta ja kymmenkunta ylimääräistä muoviosiaa. Ruotsin ihme, voisiko nuo tuikitarpeettomat työkalut antaa vaikka kassakuitin yhteydessä, kun yksikin riittäisi jos ei kotona satu olemaan?” (Mari Koo) […]Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: