h1

Sano kesä, matkakuume ja roolipelitapahtuma

elokuu 5, 2008

Hups, kahden kuukauden blogihiljaisuus – kutsutaan kai myös kesälomaksi. Edellisen kirjoituksen jälkeen on juhlittu juhannusta rosvopaistin merkeissä, käyty ihmettelemässä Portugalia ja vietetty kesälomaa sekä Alppipuistossa että Ropeconia vääntämällä.

Portugali oli hauska maa ja erinomaisen lämmin ainakin tämän vuoden kesä-heinäkuussa. Yllättävän maustamattomaksi jätetty ruoka ei tehnyt vaikutusta (paitsi sushiliukuhihna ja turisti-intialainen…), mutta portviini ja vinho verde yhdessä tekivät. Sekä ystävälliset ihmiset! Matkan lopputuloksena jälleen paitsi matkakuume, myös valtava into opetella lisää kieliä kunnolla. Eräänkin evoralaisen hostelliyrittäjän kanssa kommunikoitiin sekaisin englantia, ranskaa, espanjaa ja portugalia (kukin keskustelija noin kahta kieltä)! Kohtalaisen hyvin pääsimme yhteisymmärrykseen. Vous-avez ici le.. ehh… kitchen? Muy bien!

Seuraava reissu on onneksi jo näköpiirissä, sillä Intia kutsuu jälleen jouluksi. Kaikkien vatsatautien, tuijottavien paikallisten ja omituisten tapojenkin jälkeen tuntuu siltä, että sinne on vain päästävä takaisin. Asiaan vaikuttaa toki myös edulliset lennot sekä muutenkin edullinen hintataso maassa.

Loput kuuden viikon (!) kesälomasta on kulunut paitsi hieman rentoillen, myös Ropeconin tiedotushommia tehdessä. Vaikka palkattoman, aika laajaksikin paisuvan työn tekeminen ottaa välillä päähän aika suunnattomasti, on järjestäjäporukka kuitenkin enimmäkseen mukavaa sakkia ja jotain kummallisia kiksejä siitä tekemisestä saa. Jopa niin paljon, että pohdin hakeutumista duuniin johonkin tapahtumajärjestäjäfirmaan. Kesäloman jälkeisessä työahdingossa mikä tahansa vaihdos kelpaisi, vaikka juuri sain uuden tittelin ja paremman aseman. Ehkä se tästä taas.

Heinäkuussa tuli tehtyä lyhyt Suomi-visiitti myös Tampereelle ja Särkänniemeen. Mukava kaupunki! Syynä vierailuun oli Tulgon 10-vuotisjuhlatapaaminen – ystäväporukan kanssa tapasimme Särkkiksessä ensimmäisen kerran tasan kymmenen vuotta sitten heinäkuussa. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin porukan koostumus oli vähän vaihtunut, mukana oli yksi taapero ja toinen tulossa vatsassa. Arveltiin, että seuraavan kymmenen vuoden kuluttua koko jengi vain paimentaa lapsia ympäri huvipuistoa.

Olisipa enemmän aikaa tavata kaikkia tärkeitä ihmisiä. Esimerkiksi töitä voisi olla vähemmänkin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: