h1

Krooninen buukattu vapaa-aika

Touko 16, 2008

Viisi päivää myöhemmin hän ennättää kirjoittamaan: gradu valmistui ja palautettiin muutamaa tuntia ennen deadlienea valtiotieteelliseen tiedekuntaan maanantaina. Sitten vain jännityksellä odottamaan 4. kesäkuuta tulevia arvosteluja sekä ihmettelemään uutta vapaa-aikaa.

Uusi vapaa-aika osoittautui kyllä liian unelmoinniksi. Töitä on paiskittu urakalla koko viikko, ja sen lisäksi riittää kaikenlaisia roolipelitapahtumaprojekteja ja kaasoprojekteja. Projekti gradu siis päättyi; seuraavaksi con, sitten häähumuun.

Sillä välin iltoja voi hyvin käyttää myös esimerkiksi erilaisissa tansseissa. Tällä viikolla arabiccia, oriental groovea, ndomboloa ja sambareggaeta. Olen pelkkää pyörivää lantiota!

No, ainakin keskeneräisen gradun kanssa vaivannut krooninen huono omatunto on nyt kadonnut.

Eilen käytiin katsomassa Suomen valokuvataiteen museossa vielä tämän viikon auki olevat Lehtikuvan saaliit ja saalistajat sekä Hannes Heikuran hiljaiset kuvat. Hienoja otoksia, maailmaa tallennettuna. Heikuran kuvat ovat yksinkertaisesti mahtavia valokuvia, paparazzeista kertova näyttely sen sijaan oli ehkä sisällölliseseti mielenkiintoisempi.

Tällaistakin kulttuuri voisi harjoittaa enemmän.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: