h1

Eräänlaista nostalgiaa jaikumiitistä

huhtikuu 23, 2008

Parisenkymmentä aktiivista jaikuilijaa kerääntyi tänään Jaikua kehittäneen Teemu Kurpan luennon jälkeen Weeruskaan pitämään miittiä. Videopätkääkin löytyy jo verkosta Tuijan toimesta.

Oli mukava nähdä verkosta tuttuja nimiä ja tyyppejä ihan elävänä. Kummasti tuli myös nostalginen olo ja mieleen vanhat kunnon nettimiitit teiniajoilta, kun chättäsin KissFM:n Linnassa, irkissä ja missä lie muualla, mistä maalla asuva fantasiakirjallisuuteen ja roolipeleihin hurahtanut teini nyt vain saattoi löytää kaltaisiaan.

Sama kutkuttava yhteisöllisyyden tunne oli ilmassa nyt ja silloin. Vaikka Linna on jäänyt jo taakse (ja kuopattukin koko chätti – missähän lehdessä tästä oli juuri juttua?), on moni silloin hankituista ystävistä yhä tallella. Ehkä jotakin jaikukontakteja tästäkin jää elämään, vaikka ajatus jaikumiiteistä ympäri Suomea joka viikonloppu ei nyt ihan todennäköiseltä vaikutakaan.

Toivottavasti tälle nyt ainakin tulee jatkoa. Virtuaalisuus on ihan kivaa ja kätevää, mutta kyllä ihmisten tapaaminen ”livenä” tekee kontakteista heti asteen verran syvempiä.

Mainokset

2 kommenttia

  1. Aamen.


  2. Ignite & Bar Camp sit ens kuussa.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: