h1

Kaupunkilaisen ahdistusta

maaliskuu 16, 2008

Lentsu ei hellitä, niistäminen alkaa kyllästyttää. Eniten ottaa päähän se, ettei pääse urheilemaan. Raahauduin eilen Bollywood-tunnille, mikä ei nyt ainakaan pahentanut oloa. Ensi viikolla voisi palata salille ja ehkä kiipeilemäänkin jos löytyy seuraa.

Lisäksi kilpajuoksu vanhan talon muiden asukkien kanssa ottaa taas voimille: tänään lattialta löytnyt kaksi aikuista turkiskuoriasta sätkimästä. Viime viikolla vastaan tulleita toukkia ei ole löytynyt sentään enempää, ja nekin evoluution häviäjät olivat tehneet pesänsä tekokuituihin. Villakangastakit ovat yhä ehjiä. Minä sen sijaan tuijottelen vainoharhaisena kaikkia murusia laserkatseella lasien alta otuksien pelossa.

Ilmeisesti moisia otuksia on vanhassa talossa vaan siedettävä, mutta niiden möyriminen vaatteissa tai ruoissa tai sängyssä tuntuu kyllä jotenkin henkilökohtaiselta loukkaukselta. Viime syksyn jauhokoisaepidemia on sekin vielä tuoreessa muistissa – toukat kadoksissa ja jauhot tiukasti pakattuina, mutta muutama aikuinen perhonen on talven aikana täytynyt listiä.

Jotain iloistakin: viikonlopun ruokapuoli on ollut varsin hyvin hoidossa. Sushia, olutta, mannapuuroa, katkarapucurrya, gin toniccia, minttudominojäätelöä ja tulista pizzaa. Nam nam nam.

Geeteestä voi näköjään saada yliannostuksen tai pahimillaan sokeutua; litra kiniiniä päivässä on minun painoiselleni jo ihan liikaa. Hui.

Mainokset

3 kommenttia

  1. Turkka K. kertoi, että sitä on korruptoitu kiipeilemään. Dogo saattais kans joskus lähtee.

    Yoella oli muinoin bileissään lasipurkissa kiniiniä, jota ripoteltiin hyvin varovasti booliin ja sekoitettiin huolella. Booliin noin muuten tuli vaikuttavaksi aineeksi 1,5 litraa Etaxia (98% alkoholia, ”laboratoriolaitteiden desinfiointiin”) illan aikana. Yhdet psykedeeleimmistä bileistä, jotka muis— joista muistan pätkiä, filmi on vähän paloina.


  2. Oi noita aikoja… :)
    Nää tais olla ne pileet, joissa joku päätti että on hyvä idea laittaa EtOH-pulloja paistumaan uuniin.

    GinToniccia juotiin Kenianreissulla jatkuvasti malarianestoon, eikä sokeuduttu vielä.


  3. O-ou. Missähän googlehiteissä tää mun blogi oikein on kohta :DVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: