h1

Houston, ongelma

helmikuu 28, 2008

Nyt se sitten iski: kellarikomerot on tyhjennettävä maaliskuun loppuun mennessä. Sitten tulee Aku Ankka sen keilapallojutun kanssa hajottamaan seinät (ja alkaa muuten meteli varmaan tuntua tässä toisessa kerroksessakin). Edessä siis ekstensiivistä tavaran poisheittoa ja uudelleenjärjestelyä, sillä tänne kämppään ei kyllä tällä hetkellä mahdu yhtään mitään ylimääräistä. Paitsi jos hankkisi sängynjalkoihin korokkeet, niin voisi tunkea sen alusen täyteen tavaraa? Ehh.

No, eipä niitä suksia ole kovin monta kertaa tänä talvenakaan tarvittu. Ehkä ne voi suosiolla siirtää maaseudulle odottamaan parempaa ilmastoa. Nyt toki räntäistä lumisadetta on luvattu muutamaksi päiväksi.

Sinänsä olisi myös tervettä, jos tavaraa olisi vähemmän ja siitä osaisi luopua. Mitähän kummaa esimerkiksi teen noilla fuksivuosien opiskelumuistiinpanoilla? Jos on joku teoria hukassa, Google löytää sen kyllä nopeammin kuin minä Lefan kalvoista.

Kirjoista ja cd-levyistä en kyllä suostu luopumaan, vaikka ovatkin ärsyttäviä muutettavia sitten taas joskus. Isona haluan kotiini kirjastohuoneen, jossa on kaikki seinät täynnä kirjoja, iso ikkuna ja iso nojatuoli, johon voi käpertyä hyvän opuksen kanssa. Muistinko mainita, että ”isona” tähän kaikkeen on myös aikaa?

Mainokset

2 kommenttia

  1. Minäkin olen haaveillut jo vuosia sellaisesta kirjastohuoneesta! :)


  2. Tiedätkös, että itse eräitä kemian muistiinpanoja monta vuotta raahanneena ja vihdoin Lauttasaaressa ne poisheittäneenä tiedän kokemuksesta, että kyllä niitä fuksivuosien muistiinpanoja voi kaivata ;) Monta kertaa on tuolla koulussa tullut itkettyä niiden perään kun olivat niin selkeät… pahus… ehkä ainoat asiat mitä poisheittäneistä olen kaivannut (ja mitä tämä kertoo minusta ;)Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: