h1

Jotain vanhaa, jotain uutta… kohta.

helmikuu 11, 2008

Olen kai aloittamassa jonkinlaista blogin elvytystä.

Lokarin ylläpito päättyy, joten tämä sisältö on siirrettävä jonnekin WordPressiin jossakin vaiheessa (viimeistään kesällä). Viivytän vielä viimeistä päätöstä, onneksi wp on edelleen siirrettävissä sitten, kun yliopistosta aika jättää.

Pohdin ensin, että olisin aloittanut uudestaan jossakin toisaalla, jättänyt tänne omiin arkistoihini valtavan painolastin menneisyyden kryptisyyttä. Tänään kuitenkin lukiessani läpi vanhoja merkintöjä jostakin kolmen vuoden takaa ajattelin säästää ne. Mitä turhuuksia sitä poistelemaan tai piilottelemaan. Sitäpaitsi, ei niistä kukaan muu silloinkaan ymmärtänyt mitään, joten tuskinpa nytkään. Niiden lukemisesta tuli hyvä olo, saattoi reflektoida mennyttä nykyhetkeen. Ja toisinpäin.

Vielä lämpimämpi tunnelma tuli kommenttien lukemisesta. Monta ihanaa ihmistä, joiden sanomiset ovat olleet silloin ja edelleen ovat hirvittävän tärkeitä. Pitäneet pinnalla. Pienestä kiinni. Pienistä asioista, se kokonaisuus. Kiitos. Asiat on jotenkin ihan toisella tavalla nykyään, mutta onneksi kaikki vielä täällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: