h1

Uusi vuosi alkaa

tammikuu 2, 2008

Työkyvytön olo ensimmäisenä päivänä loman jälkeen. Talossa on ilmeisesti vielä joulun säästöliekki päällä, koska täällä on myös ihan hemmetin kylmä. Päivä sentään valkeni viimein, ja pilkahtaa pilven raosta jopa vähäsen sinistä taivasta! Heti tammikuun alusta olo on jo toiveikas: kohta on valoisampaa. Ennen kesää tulee (ehkä) vielä talvi, itse olisin jo valmis kevääseen. Elän valosta.

Vuosi vaihtui perinteisissä merkeissä, ja vuoden ensimmäinen päivä oli perinteisen haparoiva. Saunasta ei päässyt lumihankeen kierimään, joten oli pakko tyytyä nurmikkoon. Vanhan vuoden viimeisillä hetkillä kuuluikin niin iloisia uutisia, että piehtarointiin oli kyllä syynsä. Pukukankaita tarvitaan ensi vuodeksi!

Ystävien kanssa pohdittiin uuden vuoden lupauksia. Olennainen alkuvuoden lupaus on saada gradu valmiiksi. Sitä varten voisi varautua esimerkiksi varaamalla kalenterista graduvapaata. Suvi vinkkasi juuri ilmestyneestä, osuvalta kuulostavasta teoksesta. Kolahtanee playcomista ensi viikolla postiluukkuun.

Mainokset

One comment

  1. Whoaa. Ei tässä meinaa pysyä mikään enää käsissä ;) Kiipeilyn lisäksi selvästi kaipaa salia – tai ainakin niitä tiettyjä liikkeitä enemmän.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: