h1

Toivoa on

joulukuu 4, 2007

Voihan. Eksyin katsomaan Suvin valokuvia melkein kahden vuoden takaisesta Meksikon reissusta, ja tuli valtava ikävä sinne. Tai no, kelpaisi muukin paikka, kunhan se olisi kaukana.

Onneksi Pallontallaajien foorumilta löytyi rohkaisevia kertomuksia tyypeistä, jotka ovat ottaneet 1,5 vuoden palkattoman loman tai peräti irtisanoutuneet ja lähteneet kiertämään maailmaa. Joku myi asuntonsakin.

Ehkä elämä ei siis ole hukkaan heitettyä, vaikka gradu ehkä joskus valmistuukin ja pitää ottaa jotkut ”paperit ulos”. Joku tutkinnonuudistuskin tulossa, ja Bologna. Tuntuukohan erilaiselta olla maisteri? Ajattelin ensin kokeilla kandidaattia.

Mainokset

6 kommenttia

  1. Voitsä sit kertoa mulle papereidenulosottamis-tutkinnonuudistus-
    protokollan, viitaten keskusteluumme junassa ;)


  2. Heh. Itse tässä taannoin eksyin Viljan blogiin tuijottelemaan Meksiko tunnelmia. Yhdessä kuvassa oltiin siun kanssa aika väsyneitä :p Norjassa yhdellä huoltoasemalla tuli ihan Meksiko-fiilis. Hassua, että jotkut asiat vaan jää mielen takaperukoille ja palailee odottamattomissa yhteyksissä. Kivaa!


  3. Elämä on elämää varten annettu ja se on ihanasti sanottu. Ettäs tiedät.


  4. Juttelin eilen edellisessä promootiossa olleen sosiaalipsykologian maisterin kanssa, joka muisteli sitä juhlaprosessia samalla nostalgialla kuin me matkojamme. Olen entistä vakuuttuneempi, että seuraavaan promootioon pitää kasata vanhan liiton naiset ja miehet paikalle. Right? Roigght!


  5. Eilen aamulla töihin lähtiessä kadulla tuli ihan Intia-fiilis. Valo jotenkin samanlaista kuin Delhissä, ja ehkä kadulla sörkän voimalan pienhiukkasia tuoksumassa…

    Promootio juujuu :) Kun nyt ensteks se g…


  6. Ai siis tää nopeutuu vielä tästäkin. Perskeles. Selvästi jotain mystistä tapahtuu lapsuuden ja aikuisuuden välillä. Silloin kesäisinkin ehti oikeasti tehdä jotain. Pitänee selvitellä asiaa, ei tätä vain näin niellä! :)Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: