h1

Kirkasta valoa, kiitos

lokakuu 28, 2007

Kellot siirtyivät talviaikaan. Senkö kunniaksi lie, kello on nyt viisi ja ulkona on jo melkoisen pimeää. Kerrassaan masentavaa. Elän valosta, siksi olen alkanut harkita kirkasvalolampun hankkimista. Ehkä se olisi vain varsin kallis sijoitus ja varmaan myös huono korvike auringonvalolle, tiedä häntä. Metromainoksissa myös teknologiajätin sarastuslamppu houkuttelee minua joka aamu. Heräisikö virkeämpänä jos heräisi asteittaiseen valoon, joka ”tarkasti imitoi auringonnousua”? Tällä hetkellä syksyiset työaamut ovat kyllä niin ankeita, että mikä tahansa helpotus niihin kelpaisi.

Isona voisi hankkia vaikka työn, jossa työajat ovat omavalintaisen epäsäännölliset niin, että ei tarvitse valoisaan aikaan tehdä töitä jos ei tunnu siltä? Voisinpa ruveta pöytälaatikkotutkijaksi.

Mainokset

2 kommenttia

  1. Kaveri kertoi hankkineensa sarastuslampun ja sanoi että on hintansa väärti – ei tarvitse herätä sydän pamppaillen kännykän pörinään vaan yhtäkkiä vaan huomaa olevansa hereillä. Kuulostaa hyvälle :)


  2. Hoh. Jätin tämän jo kerran, mutta unohdin lähettää x). Niin, siis mennään ihmeessä kaffelle, tai kävelemään. Täältä päästä maailmoo löytyy pururata jonne kivasti kuuluu tuon ison tien hurina…Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: