h1

Piiloblogi

lokakuu 3, 2007

Sähköpostin lähtiessä näytettävä animaatio on (ainakin TKK:n palvelimilla) tuskaisen hidas, ja tuo mieleen elokuvien hakkerointikohtauksia.

Kuinkahan johdonmukaisesti ja helposti minut löytää verkosta? Googlen kuvahaun vanha soturiprinsessa kuva on kadonnut jo verkon hautuumaalle. Sen sijaan Jaiku nostaan päätään – mutta ei syrjäytä vanhoja larppikuvakavalkaadeja vuodelta keppi ja kivi. Hauskaa, että tämä blogi pysyy kuitenkin suhteellisen piilossa.

Ehkä tavallaan onkin hyvä, että hamassa tulevaisuudessa häämöttävän valmistumisen johdosta tästäkin blogista joskus aika jättää. Sitten voisi olla aika perustaa jotakin asiallisempaa ja julkisempaa. Jostakin syystä näistä pienistä asioista on tullut kovin henkilökohtaisia ja kryptisiä eikä missään nimessä julkaisukelpoisia. Siinä mielessä Jaiku on tarjonnut mukavan uuden kanavan pohdiskeluille.

Mainokset

One comment

  1. Ennen minua ei löytynyt verkosta millään. Sitten pomppasin googlen haun ensimmäiseksi tulokseksi. Sittemmin sinne on ilmaantunut suomenhevosia ja muita. Kenties hyvä näin.

    (Ei saa silti liian asialliseksi ja aikuiseksi ruveta vaikka valmistuukin.)Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: