h1

Tapahtumia ettei piisaakaan

elokuu 22, 2007

Taide meni eilen ja tänään kapakkaan, ja Salla meni perässä. Ihmetyttämään jäi, jotta miksi kummassa taidettakin pitää kapakissa soittaa niin helkutan lujalla? Tuomolla oli sentään keikka ja keikalla korvatulppien tarpeen ymmärtää, mutta entä jos kyseessä on puheita ja soundia -tyyppinen ohjelmanumero pienessä tilassa? Ihmekään jos ns. nykynuorison kuulo alkaa olla menetettyä tavaraa. Sanokaapa helsinkiläinen baari, jossa ei tarvitse huutaa jutellakseen?

Muuten Art Goes Kapakka ja Juhlaviikot ja Taiteiden yö saavat plussapisteitä putkahtelemaan. Mukavaa, että riennot ovat maksuttomia ja toki myös sopivissa määrin kummallisia. Vaikka sitten viettääkin kummalliset yksinäiset kaksi tuntia vanhalla. Ai niin, ja ilotulituksen SM-kisat nekin viikon päästä.

Sitä ennen muuten lähtee maasta aika monta ystävää. Heidän kunniakseen sitten kai.

2 kommenttia

  1. Olin vähän pettynyt kun Prättälää ei näkynytkään Janna Hurmerinnan bändissä vaikka piti. Tai sitten en vaan rekogneerannut sitä julmetusta tungoksesta. Härösti tuo Janna on varsinkin ulkonäöltään kuin Amy Winehouse.


  2. Parasta juhlaviikois tähän mennes: Kitkerien Neitsyiden keikka.

    Lähekkö ens viikol kattoo oimaamme-valokuvia?

    Ai-Na unohdan laittaa korvatulpat mukaan. Ärsy. Ku niit on kahdet kuusiparit pienis paketsi ni jos jemmaisin toiset reppuun ja toiset olkalaukkuun ni onnistuiskohan…



Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: