h1

Kaikki seisoo

elokuu 12, 2007

Syksyn lähestyessä alkaa perinteinen ura-ahdistus ja halu tehdä Aivan Jotain Muuta. Tälläkin kertaa se tarkoittaa jotain Oikeaa Tiedettä ja Jotain Millä On Merkitystä. Unkarista on löydetty 8 miljoonaa vuotta vanhan metsän jäämistöt, ja geologiystävän tulevaisuus näyttää paljon houkuttavammalta. Gradu raapii ulos pöytälaatikosta ja pelottaa ajatella ääneen: ensi vuonna en ehkä enää nosta opintotukia.

Työn alkamisen kunniaksi helleaalto lannisti ikkunalla olleen kynttilän. Töiden jälkeen on ranta liian kaukana ja kaupungin asvaltti hohkaa. Yöllä oli tarjolla viileys ja naapurien humalaiset huudot, ja vatsassa odottava yllätyspersoona. Kaupunki, kaupunki. Kenen luvalla kesät huristavat tällaista vauhtia!

Mainokset

2 kommenttia

  1. oletko huomannut että teiltä pääsee ajatusta nopeammin Mustikkamaalle? kevyen liikenteen reittiopas sanoo että kymmenessä minuutissa fillarilla.


  2. Toden totta, ja Hietsuhan on työmatkan varrella. Tässä on kai joku henkinen etäisyys kyseessä… auttanee, jos karkaa töistä puolilta päivin ;)Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: