h1

Valmis kaipuu

Touko 13, 2007

Jälleen täytyy omistaa muutama rivi kotipaikkatuntemusten ihmettelylle. Paitsi että maalaisesta on tullut helsinkiläinen (tai hesaaalainen kun ei kerran olla stadilaisia), on tästä maalaisesta tullut myös kovin lauttasaarelainen.

Kivenheiton päässä keskustassa, mutta parvekkeella voi istua ilta-auringossa hiljaisuudessa ja kuunnella lintujen keväistä laulua? Melkoista maalailua, mutta pistää välillä hiljaiseksi. Hiljaisuus voi tietysti johtua myös siitä, että koko muu Laru katsoo mm-lätkää? Ei voi tietää.

Lauttasaari, tulee ikävä. Myös niitä pitkiä öisiä teitä, jotka ovat välillä ihan liian pitkiä, vaikka kuinka soisi euroviisut päässä. Ja silmien edessä kummittelisi digitelevision pramea uutuustuote: majava, jolle voi soittaa, mutta kukaan ei vastaa. Voit ehkä saada tekstiviestin.

4 kommenttia

 1. hei onks tää joku vanha? repsahdus heti soittosi jälkeen :D
  likkeristä: Suviko-fixed-OOB-001


 2. Juu. Todella jännä juttu se. Siis jännä.

  Hei, tää on ihan kammottavaa. Miulla on nii suur Lauttasaarihaikeus ettei tosi.


 3. kurvi tuntuu kohta kodilta kans :) eikä laru minnekään katoa, kuitesk..


 4. Joo, jyväääskyläääst muuttanu pois kymmenen vuotta sitten ni hankalaa, kun ei halua hesaaalaiseksikaan täysin alkaa. Tuplapaikallisidentiteetti ei ole onneksi paha ongelma, ku en seuraa penkkiurheilua. :)

  Ehdin kiintyä Taliin ja Töölö-Meilahteen. Nyt alan koko ajan enemmän lämmetä Käpylälle, kun asiat alkaa kukkia ja siit lähiluonnosta saa ilon irti joka päivä.

  IMO Bloggerati Starin versio toimii paremmin kuin se OOB. Pyysin siis jotkuja tekemään versioita kuvasta ja korjaamaan vikoja. Mikään versio ei ollut täydellinen, mut olen oppinut hiljalleen kikkoja. Jos kaivais sen alkuperäisen kuvan vanhan koneen sisuksista ni vois joskus sen kans askarrella yhden tai kaks iltaa.

  Minnsk: http://flickr.com/photos/suviko/506939151/Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: