h1

Akateemisia ajatuksia

helmikuu 22, 2007

Ymmärrän bestmanin puhetta eräällä tapaa sittenkin oikein hyvin. Ei mennä suihkuasioihin, mutta melkein-vapaapäivä ja näkymä aurinkoiselle merelle ja huriseva pyykkikone – saa jopa tuon gradukirjapinon tuntumaan houkuttelevalta. On tosin myönnettävä, että eilinen posti houkuttaa ehkä vielä enemmän.

Lauttasaarta voi vielä tulla ikävä. Mistä löytää asuntoja, joista talviaamuisin on tällainen näkymä naapuritalojen ja meren yli aina Espooseen asti? Merihulluudestani on tullut täällä ihan lähtemätöntä. Ulappaa jaksaa tuijottaa ihan loppumattomiin.

Kesäksi on joka tapauksessa löydettävä joku muu maisema. Toivottavasti siihen sisältyy meri. Ja parveke jonne voi jumiutua läppärin ja akateemisten ajatusten kanssa?

Mainokset

4 kommenttia

  1. Kuule ihan täsmälleen sama juttu täällä noin puoli kilometriä verran länteen. Rästivapaapäivä ja esseekirjapino ja näkymä aurinkoiselle merelle ja ei voi ikinä lähteä Lauttasaaresta ja merihulluus… Mulla ei tosin ole parveketta.


  2. Pikku-Huopalahdessa on kans meri. Ja parveke ja kattoterassi. Mutta ainakin viime kesänä aurinko häikäisi liikaa, jotta olisi voinut tietokoneen ruutua tuijotella -> suosiolla silmät kiinni. ;)

    Lauttasaari on kyllä ihana, myönnän.


  3. Heh pakko huomauttaa, että Merihaasta on mahtava näkymä merelle. (Paitsi Hoasin taloista…) Lokit ja merimyrskyt tulee kaupan päälle!


  4. kokeilemisenarvoista: arabia? vanhankaupunginlahdelle hiihtokisoihin ja salakalastamaan koskelle. merinäkymän ohella plussaa sporan kotikuljetus.

    siis että siellä koskaan asunut, mutta.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: