h1

Postmoderneja päiväkirjoja

marraskuu 13, 2006

Grr. Vihaan jälleen luentopäiväkirjoja, vaikka olisivatkin kuinka postmoderneja päiväkirjoja. Uskomatonta, uskomatonta olemattoman ajatuksen suoltamista, eikä edes mielenkiintoinen aihe riitä.

Toisaalta, tänään on ehkä muutenkin päivien päivä. Päivätorkut, jooko. Ja sitten lisää vuosijuhlia. Ja kuukauden päästä kutsuu Intia! Aijettä.

Miksihän taas ompeluttaa? Kun mikään ei riitä.

Mainokset

5 kommenttia

  1. Haluisitsä ommella mulle? Joku valopää pudotti mun hameelle yksissä vuosijuhlissa perunasalaattia ja beiliissiä. Taisin olla minä.


  2. kuulostaapa täällä tutulta. ajattelin kanssa omaa postmoderniani mutta ei pysty ajoissa. päiväunet joo, tosin keskeytyivät. ompelua, miksei. kunhan kuume ensin laskee.


  3. Surrur! Mekot ja postmodernit ajatukset kiertoon tai työn alle. Ko päiväkirjan vastaanottajan olisi kyllä syytä ymmärtää, jos just tän viikonlopun aikana ei ihan onnistunut.. ;)


  4. Samaa mietittiin. Että ei se varmaan pane pahakseen, että ei ole monenkaan päiväkirja eräässä oppimisympäristössä ajallaan. Luulisi ymmärtävän tilanteen ;)


  5. Ostin juuri kangasta. Vanha iltapuku saa uuden kuoren.

    Luentopäiväkirja. Joo. Kurssista, jolla oli yhteensä neljä luentoa, pitäisi pykätä 10-12 sivun luentopäiväkirja. Ei mulla ole mitään sanottavaa! Onneksi aikaa tehdä se vielä joulukuuhun. Ehtii ommella ensin.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: