h1

Näkemisen arvoista

heinäkuu 22, 2006

Syvemmät analyysit jäivät luvattua laihemmiksi… paluu takaisin Suomeen ei vaikuta vielä kovin lupaavalta: ulkona sataa taivaan täydeltä ja lämpötilakin putosi kymmenisen astetta. Sama allekirjoittanut toki eilen päästeli muutaman kirosanan rinkan kanssa Prahan helteessä.

Lyhyesti sanottuna: Budapestille ja Prahalle peukku. Praha oli turistiystävällisempi ja myös matalamman kielimuurin takia ehkä helpommin lähestyttävä. Pohjimiltaan saattaisin pitää Budapestistä enemmän, jos pystyisin ymmärtämään enemmän. Sieltä puuttuvat sentään Karlovy Mostin jumalattomat turistijoukot.

Praha tarjosi kaupungin entisen vaihtarin vinkkien ansiosta ainakin näkymää parempaan baariskeneen. Miksei, voi miksei Helsingissä voi olla scifibaaria, jossa soittaa reggae-dj ja ihmisillä on koirat mukana baarissa? Ja olut maksaa tietysti sen 70 senttiä.

Puhumattakaan Egerin viiniluolista ja 40 metrin minareetissa iskevästä korkean paikan kammosta, tai pikemminkin ohuen neulan päässä olevan heiluvan paikan kammosta. Hevizin lumpeenlehdistä ja lämpimästä vedestä. Lisää, lisää.

Kyllä, kyllä, olihan se ”näkemisen arvoista”.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: