h1

Vaalityö

lokakuu 25, 2005

Ajatus vaalityöstä hieman ahdistaa, mutta HYY:n edustajistovaalit lähestyvät. Luottaisin johonkin kohtaloon, mutta saattaisin viihtyäkin siellä. Ehkä minulla olisi jotain annettavaa hyylle, tai ehkä hyyllä minulle.

Joka tapauksessa, numeroni on 53Hyalin listalla. Sitoutumaton.

Mainokset

5 kommenttia

 1. vieläkin huvittaa äitini äimistynyt reaktio, kun kerroin äänestäväni todennäköisesti sellaista media-sallaa. ”mitä, onko se demari???”, älähti ärhäkän kokoomuslainen äippäni. ”kun sen nimi kuulostaa ihan demarilta” jankutus jatkui. vaahtoaminen vaikeni vasta, kun muistutin olevani vanhan kommunistin kaima. oi voi.


 2. Voi äitejä. En ole demari. En menisi laatikoimaan itseäni. ”Olen ainejärjestöjen asialla! Olen sinun asiallasi!” Ainoa vaalilupaukseni voisi kai olla, että en varmasti pidä siellä päätäni kiinni ;) vaikka kuinka kuulostaisin demarilta.

  Oliko se kommunisti ihan sukunimeltäänkin kaima?


 3. joo ei. etunimi vaan. äitiparka yrittää edelleen saada tytärtään takaisin raiteille kohti ruiskukkeaa huomista. ja mun pikkusiskolla on sellainen niinistö-ranneke. ostin sille unicefin rannekkeen tilalle ja yritin puhua järkeä, mutta ei.

  sanoin äitille että sä oot media etkä demari, vaikka samoja kirjaimia sanoissa onkin.


 4. … ”kun kerroin äänestäväni todennäköisesti sellaista media-sallaa.”….

  diplomaattista…


 5. Pelottavaa että ihmiset on noinkin puolueuskollisia maassa jossa puolueet eivät enää aja omia mielipiteitään. Tai siis niillä ei ole enää selvää politiikkaa tjsp.

  Munkin pitäis vissiin keksiä joku äänestyksen kohde täältä TKY:n piiristä.

  Ja viedäkseni loputkin uskottavuuteni niin mainostan vielä sitoutumatonta Ilkka Tillasta presidenttiehdokkaaksi. Eihän tuo presidentiksi asti pääse mutta jos vaikka telkkariin esittämään muiden ehdokkaiden mielestä ikäviä kysymyksiä. Ilkka kait tarvitsisi vielä jokusen tuhatta kannattajakorttia: http://www.utopia2006.net/Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: