h1

Elämä on elävä kuva

lokakuu 2, 2005

Olen outo. Teen asioita, joita en ymmärrä. Tämä on hauskaa. Tavallaan kuitenkin ymmärrän, tai ainakin tunnen. Pitkään kaikki on ollut vain pintaraapaisuja, nyt yhtäkkiä kaikki tuntuu jossain paljon syvemmällä. Yhtäkkiä on vain hymyjä tai kyyneliä, toivotonta onnea tai pohjatonta surua. Loputon määrä ymmärrystä ja ihmeellinen maailma.

When everything feels like the movies
Yeah you bleed just to know youre alive

~ Goo Goo Dolls: Iris

Mainokset

5 kommenttia

 1. tiedätkö, että se näkyy susta? naamaa voi lukea kuin avointa ymmärrettävänkielistä kirjaa. kivaa.


 2. Sä olet harvinaisen helppolukuinen ihminen. Jos haluat politiikkaan, se on huono asia, mutta muuten luulen sen olevan hyväksi. Ihmiset tykkää vilpittömistä.

  Yksi asia mitä täs kans mietin oli, että kummallisen samaan aikaan meille tuntui tapahtuneen samanlaisia asioita (synkassa syklissä viime talvi/kevät/kesä). Ja sen lisäksi kummittelet kaikissa paikoissa, kun olen aina aiemmin ottanut häröpallokursseja omaksi huvikseni törmäämättä tuttaviin.

  Hassua. Hauskaa.


 3. Syvällisiä yöllisiä täällä Suvilla :) Olen itse panny merkille, että aika monelle ystävälle tässä tapahtuu samoja asioita samassa syklissä. Liekö kyse vain iästä ja/tai elämänvaiheesta, vai onko ilmassa jotakin? Toistaiseksi näyttäisi, että kaikille käy lopussa hyvin…

  Aloin häröpalloilemaan!


 4. Se siitä anonymiteetista verkossa, kele. :)

  Ehkä se on havaintoharha. Kun on onnellisessa suhteessa, näke muut onnelliset parit. Kun homma alkaa rakoilla, kiinnittää huomiota muihin, joilla ei just sillon mene niin lujaa.


 5. Totta. Kai sitä koko ajan peilaa itseään ympäristöönsä ja tavallaan hakee sieltä vahvistusta omalle fiilikselleen. Tuntuu lohduttavalta ja oikealta, että joku muu on samassa tilanteessa. Tekee omasta elämästä jotenkin hyväksyttävämpää. Vaikka eihän vääriä valintoja ole olemassakaan.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: