h1

Riippuvuuksia

kesäkuu 2, 2005

Ilmeisen liian paljon aikaa koneella viime aikoina. Töissä 8+ tuntia ja kotona osin töitä tehden varmaan toinen mokoma. Nyt onneksi litteroinnit hetkeksi loppu. Pohdin kuitenkin, minkälaisen riippuvuuden tässä kesän aikana ehtii kehittää. Asiaa tovin mietittyäni tulin kuitenkin siihen tulokseen, että ainakin toistaiseksi olen riippuvainen ihmisistä, joita verkon kautta tavoittaa, enkä itse verkosta. Tai näin ainakin uskottelen itselleni hyvin uskottavasti.

Töissä jännittäviä kohtaamisia uskonnonpedakogiikan, av-yksiköitten, jättimäisten kameralaukkujen ja verkkolehtien kanssa. Päälle vielä pari kirjahistoroitsijaa, läjä Alma-palautteita ja jokunen Helsingin sanomat.

Eilen testattiin grillimikroa, joka osoittautui yhä kaikin puolin toimivaksi. Tänään testaamaan Kampin uutta jäätelöbaaria. Namnam.

Mainokset

One comment

  1. Joo, riippuvaisia koneesta ja verkosta ollaan täälläkin. Elämä hajalla, kun kotikone rikki… Toisaalta tiedän, että uusi uljaampi kone ilmestyy piakkoin pöydälle ja laajakaista samaan syssyyn. Sitten kyllä Maijan kelpaa.

    Siihen asti vierailen tiuhaan Aleksandriassa ja yritän löytää muutakin sisältöä elämääni. Ens viikon osalta kalenteri on onneksi ihanan täynnä, ettei ole liikaa aikaa ajatella koneettomuuttani. Toisaalta on myös vapauttavaa, kun ei tuu kaikkia iltoja koneella istuttua… mutta ihmisiä tosiaan on ikävä. Älkää vaan pitäkö liian hauskaa ilman minua!Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: