h1

Kesä!

Touko 15, 2005

Vihdoin viimein talviturkki on karistettu harteilta! On kummallista, minkälainen tuntemus kulkee koko vartalon läpi, kun nousee viileästä vedestä lempeään kevätiltaan. Kuningasolo järven rannalla, hetki vetten päällä. Vain hetki sitten oli viime kesä, ja istuin keskellä kaisikkoa kesän hiljaisuuden ympäröimänä. Mihin vuosi on hävinnyt? Oliko kaikki sen arvoista? Koska lehdet kellastuivat ja putosivat maahan? Oliko maassa lunta jossain vaiheessa, juoksinko lumipesua karkuun kinosten keskellä? Häikäisikö hankien kevätaurinko silmiäni jäällä? Kaikki on muuttunut kuukaudessa.

Kaikki oli sen arvoista.

Tänä keväänä tapahtuu kummallisia asioita muillekin. Yli neljäkymmentä vuotta tupakoinut isäni onnistui yhtäkkiä lopettamaan, melkein seinään. Olen aivan suunnattoman ylpeä, ja koko mieskin on kuin toinen ihminen. Tällaisten asioiden jälkeen tuntuu taas siltä, että mikä tahansa on mahdollista.

Yritän myös aloittaa lisää verkkoelämää messengerin tai oikeastaan mirandan parissa. Vaikka ICQ olikin joltakin kummalliselta planeetalta, msnm on ihan yhtä kaukana meistä. Onneksi miranda sentään on vain pieni ja sievä mies trayssa…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: