h1

Cats in the Cradle

huhtikuu 4, 2005

And as I hung up the phone, it occurred to me,
He’d grown up just like me.
My boy was just like me.

~Ugly Kid Joe: Cats in the Cradle

Toistuneita oivalluksia siitä, mistä anonyymit kylläsanojat saavat alkunsa. Jo vain suku on edelleen pahin. Tämä iskee tajuntaan niin selkeästi siinä vaiheessa, kun isäni punnitsee kaloja ja lukee palkintoja, äitini tarjoilee kylätoimikunnan kahvia ja minä lasken grammoja yhteen. Tämä tietysti todistanee myös sen, että tästä selviää hengissä. En olisi niin varma, ett prosemmalleni käy yhtä hyvin. Kaikille meille käy lopussa hyvin – paitsi…

No mutta, huoli pois ja maskit takas naamalle. Ensi viikolla saa tekohymyillä mummeleille ja muille sekopäille oikein roppakaupalla Hulluilla Päivillä.

Mainokset

2 kommenttia

  1. ”Huoli pois ja maskit takas naamalle” sanoi Gene Simmonskin kun Kiss teki showcomebackin sen nolon maskittoman kauden jälkeen.

    Mutta anyways, pitää osata leikata oikeista paikoista, kai. Kylläsanominen pitää rajoittaa kivoihin juttuihin. Kalakilpailut kuulostaa sellaiselle. Ja kesäfestarit.


  2. ennen leikkausta pitää muistaa saumavara.

    kylläsanominen tulee myötätunnosta, empatiasta. ei paha juttu paitsi sille kylläsanojalle. kumpi sitten se juttu? hyvä sulle, paha mulle; paha sulle, hyvä mulle? oman elämän napaa on kiva käyttää joskus vieraillakin mailla.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: