h1

Tunnista rajasi

maaliskuu 24, 2005

Terveisiä maalta! Heti lähetyksemme alkuun naistenlehden stressinhallintavinkki: ”Ilmaise itseäsi. Päiväkirjan pito stressaavista asioista 20 minuuttia päivässä vähensi tutkimuksessa stressioireita. Kuorolaulukin hyödyttää tutkitusti.”

Sillä välin kun harkitsen kuorolaulun aloittamista, ilmaisen itseäni siis täällä. Vaikka nyt onkin mukalomalaisena harvinaisen rauhallinen olo. Ainoastaan pieni prosemma-kääpiö nakuttaa hakulla jossakin takaraivon lohkossa, mutta toistaiseksi se on pysynyt lokerossaan. Tänään on tullut tehtyä töitä ihan kiitettävästi, ei siis tosin sen proseminaarin eteen. Huomenna ajattelin niin sanotusti vaihtaa työtä ja siirtyä litterointiin. Ehkä loppupäivät voisi kuluttaa sitten sen mainonnan parissa.

Kaikki puhuvat blogeissaan keväästä. Pakko se on kai myöntää, että kohta se tulee. Tänään lämpötila kohosi jo 11 asteeseen ja villatakki oli hätävarjelun liioittelua. Tosin pieni osa minusta on harmissaan: neljän viikon taudin jälkeen olisin päässyt nyt vihdoinkin kunnolla kokeilemaan uusia suksia, mutta tietenkin lumet lähtevät samalla kun yskäkin. Mutta en nyt jaksa stressata siitä enempää. Lunta on ihan varmasti ensi talvenakin. Humelaisittain on toki epäiltävä tätäkin ennakkooletusta: ellei tule day after tomorrow. If there is a day after tomorrow.

Nyt meni liian jossitteluksi. Jos meni.

Mainokset

One comment

  1. Huominen on aina tulevaisuuttaVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: