h1

Sex n' Drugs n' Rock n' Roll

helmikuu 27, 2005

Viikonlopun kummastuttavia havaintoja on se, kuinka hyvin humalan kaltaiseen olotilaan pääsee pelkästään syömällä yskänpastilleja ja eläytymällä. Looginen kysymys lieneekin, kuinka suuri osa ns. oikeasta humalasta on vain harkittua sekoamista? Hyvä ja halpa taitohan sekin olisi.

Tekopillerihumalan lisäksi paljon lautapelejä, pöydällä tanssimista, ryhmäkuvia, pieniä koiravauvoja, kriittisiä Wow-keskusteluja, seeprahousuja, lumihangessa kieriskelyä ja kynttiläleikkejä. Ja edelliseen kappaleeseen liittyen suunnaton ylpeys siitä, millaiseen hauskuuteen ihmiset halutessaan pystyvät niillä pelkillä yskänpastilleilla. Vaikka saunakaljaa tekikin mieli.

Tavallaan livenjälkeinen masennus. Tavallaan ehkä vain hämmennys. Lisäksi kollektiivinen romantikaflunssa otti vauhtia hyvinkäältä ja as-teekkareista tjsp ja nyt I’m so hot. Lisää yskänpastilleja!

Mainokset

6 kommenttia

 1. teininä yhdestä siideristä tuli muka humalaan; se vasta olikin harkittua sekoamista. taito humalattomaan hauskaan on ihan varmasti kaikilla. voidaan kokeilla kollektiivisesti. yhden yön valvominen muuten vastaa ainakin promillea!


 2. neljä vuorokautta, unisaldo noin noin 10 tuntia. kuinka suuri osa siitä krapulasta onkaan silkkaa väsymystä..? olo on heikko.

  silti ei nukuta, hyperryttää vaan. antakaa nuija, haluan nukkua!


 3. Alkoholi on tavallaan vain sosiaalinen väline. Sen juominen oikeuttaa oudon toiminnan joukossa. Lanaa luonteesta varauksia, joista kyllä pääsisi ihan kunnon joukkohysterialla. Vrt. huutaminen pulkkamäessä. Ihan natural high, friends.

  Sekoiluilta selvinpäin. Count me in. Pitääkö tuoda hassu hattu?


 4. Ehkä hassu miekka. Tai seeprahousut ja mustaa kasvomaalia.
  http://c-camp.org/gallery/Tulgolive19


 5. jep. mä tiedän jo missä media viettää seuraavan mökkireissunsa.

  alkoholittomassa seurassa vapautunut toimiminen vaatii uskomattoman paljon luottamusta. kyräily ei ole niin hauskaa, ja sitten on saunakaljojen paikka.

  mutta joo, kesäyö on puoli viisi, usvaa vedellä ja keskustelu saa pään uskomattoman keveäksi. onni on aika hyvä. uikkopolulla tulee vastaan.


 6. sexVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: