h1

Tunes.co.uk – Internet Movie DataBase

joulukuu 25, 2004

Kummallisia löytöjä verkosta joulupäivän laiskuuden keskellä: Tunes.co.uk . Toisinsanoen musiikkia, jota en yleensä kuuntele muuten kuin vanhingossa tanssilattialla. Mutta maailman avartaminen arvartaa aina maailma. Viva tautologiat.

Kohta pitäisi avartaa maailmaa myös katsomalla Pulp Fiction ensimmäistä kertaa elämässäni. Elokuvasivistyksessäni on ihan uskomattomia aukkoja, mutta valoa näkyy jo tunnelin päässä. Eilen osuin jo ruudun ääreen sopivasti katsomaan Edward Scissorhandsin. Loistava elokuva, loistava yhteiskunta-analyysi. Ja loistava surumielisyys nukkumaan mennessä. Lisäksi , jos vielä pari elokuvaa Johnny Deppiltä, pitänee liittyä johonkin fanikerhoon. Onneksi/valitettavasti on tulossa myös Pirates of the Caribbean 2 – syteen tai saveen. Ehkä luultavasti huono kakkososa saa jotain anteeksi pelkästään sillä, että saa ihailla Jack Sparrowta uusissa kulmissa. Lääh.

Hyvää Joulua! Lisää ruokaa, ja silleen!

Mainokset

6 kommenttia

 1. ai am bak. from the country. just today so its kinda odd so to speak. vesa vierikko -viboja ja se ei ole kivaa. helsinki on pelottava paikka ja minä kävin vain ruokakaupassa. oksennuspussi etutaskussa. se melkein rimmaa ja nyt kun vielä haikuja väännellyttäisi.

  leffailta. leffailta! siitähän puhuttiin jo, ja nuo tarantinot vissiin vetohevosina. pulpparin näkemisestä on mullakin vierähtänyt tovi poikineen ja pikkuserkkuineen. tunnistanko edes samuelia ilman kilttiä?

  Joo, mä tuun ihan secondina sansobarina siihen johnny debb faniklubiin. Brandon Leen ohella kuolattava mies. Oikea Kodiak.

  no mutta tänäpänä nähdään. sopivasti etumyötäisessä.


 2. moi!!! oon suomalainen ja en enää tykkää siitä ukosta siitä JOHNNY Depistä


 3. moi!!! oon suomalainen ja en enää tykkää siitä ukosta siitä JOHNNY Depistä


 4. Hi I’m in Finland and I like Johnny Debb very mutch:D<3<3


 5. Hi I’m in Finland and I like Johnny Debb very mutch:D<3<3


 6. Jhonny <3 MeVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: