h1

Demoraali, toden totta.

joulukuu 16, 2004

Yksi elämäni kummallisimmista päivistä. Kello puoli yksitoista illalla, mutta päivä ei ole oikeastaan edes alkanut. Aivan kuin olisi ollut humalassa tai unessa koko päivän. Pystyy vain tuijottamaan tai hihittämään. Flashbackeja illasta, kummallisia hetkiä valtateiltä.

Tuntuu, etten kestä enää yksiäkään jäähyväisiä. Joulu – disconnecting people, vaikka kyse on korkeintaan viikosta, eikä jäähyväisistä ole oikeastaan ollenkaan kyse. Löydän itseni taas liian syvältä jostakin, mutta aallonharjalla on niin kovin viihtyisää. Pudotus maan pinnalle on kova, hiljaisuus koskee. Missä musiikki ja tutut kasvot? Miksi näin arvoituksellinen? Surkeaa, jos sen antaisi tulla ulos.

Suomen poliisi iski kirveellä jäätä ja sulki Finreactorin torrentpalvelimen. Tai aiheutti sen sulkemisen. Mielenkiintoisia keskusteluja tekijänoikeuksista, laserpyssyistä, mersuista ja moraalista. Miten joku voi olla selkeästi väärin, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi väärin? Maailma ei ole mustavalkoinen. Välillä tuntuu, että minä olen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: