h1

Pikkujouluaika ohi?

joulukuu 12, 2004

Perjantain pikkujoulut takana; häkellys kaikesta luottamuksesta, suunnattoman upeista hetkistä, ajankäyttöongelmat ratkaistu ensi vuodelle ja kymmenen loistavaa ihmistä seurana. Valitettavasti muutama hyvä ystävä joutui pettymään tiukassa äänestyksessä, eikä loppuiltakaan tainut pelastaa heidän päiväänsä. Harmittaa, mutta en näe ratkaisuakaan. Kaikki joutuivat äänestämään, ja se oli ehkä yksi elämäni vittumaisimmista hetkistä. Pahoittelut kielenkäytöstä…

Talven toinen flunssa myös iski, tietysti sopivasti ennen viimeisiä tenttejä. Fyysinen olo ja henkinen olo saavat sanattomaksi. Mitä kaikkea sitä onkaan saanut kokea, ja mitä onkaan vielä edessä. Nyt en puhu flunssasta, vaan ihmisistä. Missä sfääreissä pääni lentääkään. Liikaa ajatuksia, ei yhtäkään selkeää. Neljäkymmentäkaksi. Valo ikkunassa, syleilevä hämärä. Vasta äsken oli vuosi sitten.

Mainokset

One comment

  1. runollisen hämärää (paitsi 42). vasta äsken oli todellakin vuosi sitten. aika on venyvää, ja paukkuvaa; katso, jos kiirehdit ehdit vilkuttamaan minällesi vuosi sitten. hymyile. irvistyskin käy.

    niin, kukapa olisi arvannut. paitsi sen valtikkapaikan, ei sille oikeasti olisi voinut ottaa ketään muuta. jäin vain kaipaamaan jotain paukkuserpentiinejä tai edes skumppipullon poksahdusta. hirmuinen pesti ja ratkaiseva hetki meni nuijan kopautuksessa antikliimaksina ohi.

    luulisi, että voisi tosissaan olla helppo hymyillä, mutta olo on aika vaikea. rauhaton. ajattelin lähteä pilkille. toivottavasti on yhtä kylmää kuin sammakon ahterissa. asiaankuuluvaa.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: