h1

Ahistaa.

joulukuu 9, 2004

He pasado el examen de espaola. Pues, no sè pasado…. hablhablhabl butros butros khali. Eli espanjan tentti. Olin niin väsynyt, että nukahdin paperin päälle. Ei siis kovin kunniakasta lopputulosta odotettavissa. Toisaalta ehkä eilinen saunailta oli sen arvoinen, kunhan nyt läpi menisi.

Keskusteluja järjestöheittäytymisestä. Pitäisi osata lopettaa se. Kannun vaalikokous sujui tällä kertaa mallikkaasti. Jos suunnitelmat olisivat toiset, olisin tahtonut ehkä lähteä mukaan kilpaan. Melkein harmittaa. Mutta ehkä kaikki vielä lutviutuu ensi vuodeksi. Miksi on niin traaginen olo… typerää. Ajattelen liikaa. Väsyttää liikaa.

Nyt häivyn ’lexandriasta kotiin nukkumaan. Illalla pitäisi jaksaa totikesteihin ystävän luo. Liikaa pippaloita, perjantaina ehkä ne tärkeimmät.

Mainokset

One comment

  1. kato kun piti heti tulla katsomaan tilitykset espanjasta. ei hevin hääppöistä mullakaan. mä en tajua miten 2 sirkkua voi aiheuttaa näin kehnon olon, keinuttaa ja hammastahnaputkilon nieleminen ei auttanut yhtään vastahankaisen peittämiseen. v-tun niksipirkka.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: