h1

Suvanto

joulukuu 4, 2004

Lööbailupäivä saunaillan jäljiltä. Pontikkakarahvi kello viisi aamulla ei ole hyvä idea. Pitäisi suunnitella ensi vuoden lukujärjestystä tai tehdä jotakin espanjan eteen. Mutta ei; sen sijaan olen kohta irkkikoukussa. Tänäänkin olisi ollut kolmet eri bileet, mutta tyydyimme jäämään kotiin. Huomenna sitten taas.

Ensi vuosi hieman hirvittää. Lähinnä siksi, että ihmiset eivät osaa tulla toimeen keskenään. Toivon vain, etten joudu välikädeksi ikävään tilanteeseen, tai ettei koko homma tulehdu sen takia. Ensi vuosi näyttänee, mitä tuleman saa. Ja muita mitääntarkoittamattomia lauseita, osa n.

Ai niin; synopsis tuli kuin tulikin valmiiksi. Tavutus on niin sanotusti persiillään johtuen siitä, että taidokkaana tyttönä onnistuin vaihtamaan InDesignin kielen ranskaksi. Mutta ei siitä sen enempää, ettei tule virkavalta perään ;) Toivottavasti joskus täällä näkyy myös synopsiksen kuvaama lopputuotos, joka todennäköisesti näyttää aivan toiselta kuin tuossa kuvassa.

Mainokset

One comment

  1. huhhei. hukkasin happipullon kotimatkalla ja nyt olen ilmanpuuttesta kevytpäinen. taku-reinkarnaatio alkaa näyttää päivä päivälta todennäköisemmältä.

    en väitä tietäväni mitä nuo kryptiset lausuntosi aina tarkoittavat, mutta jos niitä voi mielinkielinliemin yhdistellä joihinkin juttuihin, joista on hajua (ja nyt en tarkoita homejuustoa, vaan mediaa, kun enhän voi kuvitella, että sinulla jotain muuta merkittävää elämää olisi), niin ehkä voin omalta osaltani helpottaa tilannetta. Mikäli jutut menee niinkuin ne näyttävät menevän, tai jotkut kuvittelevat niiden menevän, niin muista, että kaikki on kuitenkin tosi fandei tyyppejä, eikä kukaan torpedoi mitään tai aikaansaa mitään, mikä voisi aiheuttaa pahaa karmaa joskus myöhemmin. niinku kimppakivaa kotikutoisissa star trek -univormuissa.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: