h1

Lunta!

marraskuu 22, 2004

Lunta! Lapsellinen, riemukas olo. Tuntuu aivan talven ihmemaalta. Kauankohan tämä hallusinaatio kestää, koska iskee ”vittu kun on kylmä ja lunta” -vaihe? Nyt on ulkona niin kaunista. Joku on tuonut kynttilän palamaan takapihalle. Jalkojen alla narisee. Ai jai ja.

Tänään käytiin ihmettelemässä Herttoniemen hyppyrimäkeä. Ei tosiaankaan yhtään kaduta tänne muuttaminen; tarpeeksi lähellä kaikkea ja kuitenkin tarpeeksi ”maalaista”. Nyt maalauksellista… Renkajärvi on vielä voitolla, mutta en tiedä, koska meri pääsee tasoihin sen kanssa. Ehkä aamu-uinti puuttuu.

Arriba. Nyt unta.

Mainokset

2 kommenttia

  1. lumisateessa on se hyvä puoli, että voi keksiä semmoisen leikin, että yrittää saada kiinni niin monta hiutaletta kuin mahdollista ja aina tulee pärjäämään, kun niitä tippuu päälle niin monta. mä kokeilin sitä tänään, ja ai että kun tuli hyvä mieli. ja vielä kivempaa on osua jotain toista lumikokkareella. lumipeuhausta.


  2. tarkoituksella valvoin näin myöhään, että pääsin vastaamaan sun yöllisiin kommentointeihisi. ei hemmetti kun tähän näpertämiseen jää koukkuun. pahempaa kuin jos roikkuisi uistin suupielestä.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: